Mobiliteit sportcentrum ’t Spui

Voor de veiligheid van onze kinderen en de drukte op het schooldomein te minimaliseren raden wij aan om met de fiets of te voet naar sportcentrum ’t Spui te komen.

Er zijn 2 toegangswegen: via de Predikherenlaan en via de Spu­ivest. Volg in beide gevallen de voet-fietsweg langs de Nete om vervolgens voor het pad richting tennisterreinen te kiezen. Volg dit pad tot aan het sportcentrum.

Kom je toch met de wagen: Parkeer je voertuig op parking Spui (inrit Predikherenlaan). Vanaf deze parking (opgelet tot 19u ticket plichtig – 30 min. gratis parkeren) ga je rechts het voetpad langs de Nete op. Je volgt dit pad richting Spui. Na de schoolgebouwen te zijn ge­passeerd, ga je vervolgens links af richting tennisterreinen om dan na 100 m het sportcentrum te bereiken.

Enkel trainers/lesgevers kunnen hun wagen parkeren op de voorbestemde parking voorbij de poort en dan te voet verder.

met sportieve groeten

Start judoseizoen 2021 – 2022

Op vrijdag 3 september 2021 starten we het judoseizoen weer met volle zin.

De stad Lier heeft ons toelating gegeven om terug onze favoriete sport te kunnen beoefenen met de volgende aandachtspunten:

• mondmaskers zijn verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar in de openbare ruimten van de sporthal;
  • ouders en leden betreden de sporthal via de nieuwe hoofdinkom met schuifdeuren;
  • kleedkamers en douches zijn terug beschikbaar;
  • temperatuurcontrole van de judoka’s bij het betreden van de sporthal is niet meer nodig;
  • er zijn geen beperkingen van afstanden en verplichtingen van mondmaskers op de tatami;
  • contact is opnieuw toegelaten;
  • we starten opnieuw met team A (training van 19u-20u) en team B (training van 20u-21u30).

Op de website van Sport Vlaanderen staan de laatste maatregelen vermeld i.v.m. sporten in tijden van corona.

Proficiat sensei Freddy!

Koninklijke Judoclub Lier en Kintsugi Judoteam Duffel zijn erg fier dat Freddy Bellekens op 67-jarige leeftijd op zondag 13 mei met vlag en wimpel is geslaagd voor zijn examen van zwarte gordel. Een unicum binnen de Vlaamse Judofederatie. Proficiat sensei Freddy!

Ziehier het persbericht